Ung mand i skudlinjen
-

Bilist blev beskudt på Kildebakkegårds Allé i Søborg

På det seneste har der været en lang række skudepisoder. Og nu også i Søborg. Onsdag aften kort før kl. 23 modtog Københavns Vestegns Politi en anmeldelse om et skyderi.
Fire-fem skud blev affyret af en eller flere ukendte gerningsmænd mod en bil på Kildebakkegårds Allé. Bilens fører, en 22-årig mand, var holdt ind til siden for at tale i telefon, da han pludselig følte, at han kom under beskydning. Den unge mand kørte straks væk og kontaktede politiet.
Fire af skuddene ramte bilen, men føreren, der ikke er kendt af politiet, slap uskadt.
I øjeblikket efterforskes skudepisoden centralt hos Københavns Vestegns Politi. Inden for kort tid har der været også været andre skudepisoder i politikredsen: Hvidovre, Taastrup og Ishøj.
– Vi forstår, hvis borgerne føler sig utrygge. Derfor har disse sager højeste prioritet, og vi afsætter de fornødne ressourcer til efterforskning og patruljering i både uniform og civilt, siger vicepolitiinspektør Peter Malmose fra Københavns Vestegns Politi.
I forbindelse med skyderierne har politiet oprettet visitationszoner, hvor man uden den sædvanlige mistankes grundlag, kan visitere folk, har ført til beslaglæggelse af flere håndskydevåben.
Endnu har politiet ikke kunnet fastslå et motiv i forbindelse med skudepisoden i Søborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top