Bevar Magle Torv, nej tak til dagligvarebutik
-

Kommunen synes, at borgere skal have mulighed for at handle dagligvarer indenfor højst 500 meter. Derfor foreslår de, at skabe strukturelt grundlag for at etablere en dagligvarebutik på Magle Torv – der hvor der i dag er legeplads og samlingssted for Mosekvarterets borgere. En dagligvarebutik på Magle Torv vil skabe tung trafik med lastbiler, der skal levere varer, og i øvrigt øge trafikken af biler, der skal køre til/fra. Trafikken vil komme ad Horsebakken, Maglegårds Allé eller Grønnemose Allé – alle de veje, som hver dag er fyldt med karavaner af kvarterets børn, der selvstændigt cykler til og fra skole på en tryg skolevej.
Vi har 11 indkøbsmuligheder inden for 2 km. Det synes vi er rigeligt. Især fordi vi gerne vil bevare og styrke det lokale handelsliv på Søborg Hovedgade og i Høje Gladsaxe. Begge steder har været vældig udfordret, men er blomstret op pga. de strukturelle ændringer, der er foretaget.
Vi har én eneste offentlig legeplads i vores skønne og grønne lokalområde, nemlig den på Magle Torv. Den er kendetegnet ved at være et grønt åndehul, tilbagetrukket fra vejen og omgivet af store, smukke og bevaringsværdige træer, som giver skygge for de små på en varm sommerdag. Legepladsen er et yndet udflugtsmål for kvarterets borgere med småfolk, et samlingssted, hvor vi møder hinanden. Det vil vi gerne bevare.
Så tak for tilbuddet, men nej tak til dagligvarebutik på Magle Torv.

Marietta Bak Hansen
Lauggårds Allé 40

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top