Curlingforældrene vandt – fornuften tabte
-

Som deltager på kommunens borgermøde om cykelstiprojektet, var det forstemmende at være vidne til en debat, som i dén grad blev domineret af følelser, faktaresistens og en kommunal projektleder der ”troede” og ”formodede” en masse.
At smallere fortorv på Aldershvilevej vil forværre oversigtsforholdene fra villagrunde og sideveje, og dermed forøge risikoen for vigepligs-sulykker, er indiskutabelt. At de småuheld der er sket, jvf. politiets ulykkesrapporter, udelukkende skyldes netop vigepligtsforseelser, syntes heller ikke at gøre indtryk. ”Så må folk jo bare klippe deres hæk!” lød det fra salen – Javel…!
Ældre med rollatorer, mødre med barnevogne og fodgængere må også vige pladsen, og acceptere at bryde færdselsloven for at kunne passere hinanden, men ”dét må vi jo leve med” som Ole Skrald så respektfuldt har formuleret det.
10 mio. af andre menneskers penge, opgravning af nyrenoverede fortov, dårligere oversigtsforhold, fjernelse af parkeringspladser, massiv lokal modstand med over 200 indsigelser, osv. osv. – men pyt, for det føles godt!
Det eneste, der tilsyneladende tæller, er at den hellige Velfærdsstat rydder enhver forhindring for de små poder, så der ingen risiko er, for at de lærer at tænke selv og færdes sikkert i en verden, hvor den flinke mand fra Kommunen ikke altid har fejet først.
Gad vide,hvordan vi andre overlevede barndommen?
Ovenstående fra en far til en 4-årig, der lærer at færdes i den virkelige verden, og en gravid mor der cykler 32 km. hver dag.

Christian Juul Becker
Aldershvilevej 96B,
2880 Bagsværd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top