Dansk Folkeparti har valgt byrådskandidater
DF-byrådskandidater-2016.jpg
Siddende fra venstre: Susanne Damsgaard, Gitte Greve Larsen Stående fra venstre: Klaus Kjær, Klaus Fritzbøger, Leif Carlsen, Flemming Albrechtsen, Poul Madsen og Kristian Niebuhr Foto: Privat.
-

Otte kandidater på listen
Dansk Folkeparti har på et opstillingsmøde valgt kandidater til byrådsvalget 21. november 2017.
Efter en kort præsentationsrunde blev følgende 8 kandidater valgt i prioriteret rækkefølge efter en partilisteopstilling: Kristian Niebuhr, Klaus Fritzbøger, Klaus Kjær, Gitte Greve Larsen, Susanne Damsgaard, Flemming Albrechtsen, Leif Carlsen og Poul Madsen.
Kristian Niebuhr blev som spidskandidat samtidig valgt som Dansk Folkepartis borgmesterkandidat i Gladsaxe.
I øjeblikket har Dansk Folkeparti tre medlemmer af Gladsaxe Byråd, og Dansk Folkeparti håber med den nye, stærke kandidatliste på en øget repræsentation og dermed større indflydelse i byrådet efter valget i 2017.
Byrådsvalget i 2017 og andre nyheder kan i øvrigt følges på Facebook eller på Dansk Folkeparti i Gladsaxes hjemmeside på dette link: http://www.danskfolkeparti.dk/Gladsaxe.asp

1 kommentar om “Dansk Folkeparti har valgt byrådskandidater”

  1. Poul Madsen siger:

    Jeg er blevet opstillet for DF til byrådet i Gladsaxe.

    Jeg opstillede faktisk ikke, men fordi jeg spøgte lidt med, om der ikke var noget der hed “wild card” i politik, blev jeg taget på ordet, og opfordret til at være med, og blev herefter sat nederst på listen.

    Nogen mente at jeg kunne trække stemmer, fordi jeg havde været med på Robinson Ekspeditionen 2 gange, og måske et kendt ansigt, men på Robinson var der var der altså flere der ville have mig ud, end ind. 🙂 🙂 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top