Enhedslisten vil bevare
-

Rikke Lauritzen efterlyste svar på, hvad venstrefløjen vil med foreningslivet i skøjtehallen. I Enhedslisten ønsker vi at bevare en skøjtehal i Gladsaxe Kommune. Enhedslisten i Gladsaxe ser en stor værdi i foreningslivet og ønsker, at der fortsat skal være et varieret tilbud til forskellige grupper af børn.
Vi ønsker at give vores lokale klubber gode vilkår for at forsætte deres aktiviteter i Gladsaxe. Derfor bakker vi op om, at der bliver lavet en undersøgelse af, hvad det vil koste at renovere skøjtehallen eller bygge en ny skøjtehal. Her er brugerinddragelsen rigtig vigtig, så vi kan finde en løsning, der tilgodeser brugerne – både i forhold til den endelige løsning, men også under byggeprocessen.
I budgetforliget er det besluttet at lave en analyse af mulige scenarier, og vi ser frem til at se resultatet.

Anne Backlund
Byrådsmedlem (Ø)
og medlem af Kultur-,
Fritids- og Idrætsudvalget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top