annonce
Godt blomsterkasserne er væk
-

Det dejlige efterår er kommet med alle dets skønne farver, men det der lige nu, gør mig mest glad er, at man nu kan bevæge sig ned gennem Bagsværd midtby, uden at få ” kastet den ene øjenbæ efter den anden” i hovedet. Der er ” skovlet øjenbæer væk ” i håbet om, at de aldrig vender tilbage, og de fleste Bagsværdborgere ved jo nok, at det handler om verdens grimmeste blomsterkasser, som var sat op til skam og skændsel for hele området. Tak for, at de nu er fjernet. Håbet er lysegrønt.

Karina Kilarji

2 kommentarer om “Godt blomsterkasserne er væk”

  1. dorthe monty siger:

    Det kan jeg kun være enig i. Aldrig har jeg skuet så forfærdelig ” forskønnelse ” af bydelen, som om den ikke er ødelagt nok. Bagsværd er kedelig, uskøn og trænger til dygtige mennesker, der i den grad kan give Bagsværd en ” make- over “. Tror pokker der er butiksdød.

  2. Bo Andersen siger:

    Det har intet med blomsterkasser at gøre at der er butiksdød i Bagsværd! Så længe Bagsværd bymidte kun er forbeholdt bilister der kan parkere lige uden for forretningerne, og det lille udvalg af butikker ligger så spredt ud over hele byen, bliver det aldrig et handelscentrum og derfor tager folk andre steder hen og handler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top