I panelets hule hånd
Erhvervsrådets-Hule-04-47-16.jpg
Mette Stentebjerg Jessen (i lys trøje, nr. 2 fra højre) præsenterede sin ny virksomhed for et panel bestående af syv Gladsaxe-erhvervsprofiler. Yderst til højre ses erhvervsudviklingschef Freja Ludvigsen. Foto: Kaj Bonne.
-

Unge iværksættere præsenterede ideer for en stribe erhvervsprofiler fra Gladsaxe

I forbindelse med Global Entrepreneur Week inviterede Gladsaxe Kommune, Gladsaxe Erhvervsråd og Iværksætterhuset såvel nystartede som etablerede virksomheder ind i Erhvervsrådets Hule på Hovedbiblioteket.
En håndfuld nystartede virksomheder tog imod opfordringen og kastede sig ”for løverne”, for konceptet mindede om TV-udsendelsen Løvens Hule. Blandt dem var Mette Stentebjerg Jessen, der netop har startet virksomheden Søborg Kaffehus. Erhvervsprofilerne strøg på ingen måde Mette med hårene. Råt for usødet fik hun hver af paneldeltagernes holdning til, hvad de mente, hun skulle gøre og ikke gøre.
Konceptet virkede spændende, og det var dejligt at se, at så mange unge fra kommunens to gymnasier havde taget imod opfordringen til at være blandt det store publikum. Gladsaxe Kommunes erhvervsudviklingschef Freja Ludvigsen var tovholder under seancen.

Panelet bestod af
Flemming Troelsen, Iværksætterhuset
Martin Lund Knudsen, NCC
Niels Brahm Andersen EY
Dan Weibel, Weibel El-Teknik
Christina Jørgensen, divisionsdirektør i MT Højgaard
Erik Weidinger, Weidingerglas
René Knudsen, formand for HK Service i Hovedstaden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top