Mad som i Verona
Rugantino-46-16.jpg
Nu er det nat, en vidunderlig nat, una bella notte. Antonio Martinelli og hans kone Sabina hygger sig som Lady og Vagabonden med spaghettien og er klar til at kræse for kunderne med mad som man laver den i Italien. Foto: Kaj Bonne.
-

Ristorante Rugantino har fået ny ejer

”Antonio du burde åbne din egen restaurant”.
Har mange gæster sagt, når de har været inviteret til middag hos Antonio Martinelli og hans kone Sabina ude på Amager og har fået serveret lækre italienske specialiteter.
Og nu har Antonio fra en lille by i nærheden af Verona gjort alvor af opfordringen. 1. november overtog han Rugantino på Søborg Hovedgade 163, og der er allerede godt gang i forretningen.
-Jeg vil naturligvis servere alle de gode italienske specialiteter inden for pizza og pasta garneret med diverse kød- og fiskeretter, siger Antonio, der også har dagens ret, som f.eks. kan være lammekød.
-Vi har et væld af pizzaer og pasta på menukortet, og dem vil vi sælge ud af huset til en fælles pris på 70 kr. og så er vi selvfølgelig klar til at tage mod de kunder, der gerne vil spise i restauranten, slår Antonio fast.
Han har haft en sjov karriere siden han kom til Danmark i 1985.
-Jeg har arbejdet på en pæn portion italienske restauranter, hvor jeg har lært en bunke af gode italienske kokke. Jeg har såmænd også haft et bageri på Amager. Så gik jeg over til noget helt andet. Jeg blev lastbilchauffør for Postdanmark – jeg elsker at køre lastbil. Men jeg elsker altså også at lave mad, så da chancen for at overtage Rugantino opstod, så slog jeg til, siger Antonio, der har diverse planer for f.eks. at lave et af lokalerne til et møderum, så et firma kan holde forretningsmøde der, før man går ind i det store lokale for at spise.
Men nu skal han lige i gang med at servere mad i bedste italienske stil med et strejf af Verona. Folk der har været på ferie ved Gardasøen vil vide, at området kan byde på nogle formidable vine, og dem vil Antonio gerne servere, så kundernne kan drømme sig tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top