Manglende p-kontrol skaber utryghed
-

Da kommunalbestyrelsen hentede opgaven med p-kontrol hjem, skabte det en mangel. Nu mangler vi nogle, der kan få forældrene til børnene på Pilegården til at parkere lovligt. Mængden af biler, der standser på Pilegårdsvej af flere omgange om dagen er stigende og gør, at beboerne ingen udsyn har, når de skal ud af deres indkørsel. Vi er kort sagt blinde grundet alle bilerne, der holder op og ned af vores vej.
Forældrenes trang til at det bare skal gå hurtigt medfører manglende tryghed på Pilegårdsvej, og man bør i stedet holde på Novembervej, hvor der i modsætning til Pilegårdsvej IKKE er standsning og parkering forbudt.
Det ændrer sig nok den dag et barn bliver kørt ned… Jeg håber bare at jeg ikke sidder bag rattet.

Jonas Rassing
2860 Søborg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top