Musik i børnehøjde
Musikskole-05-47-16.jpg
Under de voksnes koncert fik børnene også rørt sig. Foto: Kaj Bonne.
-

Stor entusiasme blandt Grønnemose Skoles 3. klasse-elever, da de besøgte GMB

I september fik Grønnemose Skoles 88 3. klasse-elever overrakt en kulturkuffert af Gladsaxes borgmester Karin Søjberg Holst (A). Kufferten, der var en gave fra Slots- og Kulturstyrelsen, var fuld af bøger, film, dukkefigurer og musik. Det er så meningen, at alle børnene skal opleve, hvordan deres liv kan få nogle ekstra dimensioner gennem de kulturelle tilbud. I forrige uge besøgte over 80 elever fra Grønnemoses fire 3. klasser Gladsaxe Musik- og Billedskole på Telefonfabrikken.
Først blev de varmet op i musiksalen, inden de hørte en koncert leveret af rigtige musikere i Drop Inn. Derefter blev børnene fordelt i tre forskellige workshops, hvor arbejdede med henholdsvis slagtøj/stomp, blæseinstrumenter samt sang og dans.
Børnene øvede i det samme nummer, og sidst på dagen opførte de en koncert, hvor de alle fik brug for deres nye kompetencer.
musikskole-01-47-16
Grønnemose Skoles 3. klasse-elever fik sved på panden under opvarmningen på Gladsaxe Musik- og Billedskole.
Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top