Stengård Skole hindrer forbedret trafiksikkerhed
-

Skolens ledelse og bestyrelse vil tilsyneladende ikke gå med til, at en mindre del af skolens idrætsplads inddrages i forbindelse med etablering af en sikker afsætningsmulighed for skolens elever. Fortov og evt. cykelsti kunne så let føres inden om træerne for at give plads til en “afsætnings-ø”.
Måske har de en naiv tro på, at når/hvis der etableres cykelstier, ja så holder forældrene nok op med at køre børnene i skole. Så i stedet for at få sikre forhold, tvinges forældrene til også i fremtiden at holde på de indsnævrede forhold ved idrætspladsen på en vej der indsnævres fra godt 7 meter til max. 6 meter, hvor børn skal lukke døre op ud over cykelstien, og forældre lukke døre op til en smal kørebane med gennemkørende trafik.
Der skal vist ikke megen fantasi til at forestille sig, hvad dette kan have af negative konsekvenser for både børn, cyklister, fodgængere og bilister.
Det ville da være en meget lille pris at betale, såfremt kommunen og skolen blev enige om at inddrage eksempelvis 5 -7 meter af idrætspladsen til at sikre den uundgåelige trafik til gavn for alle.

Henning Pedersen
Triumfvej 62 A
2800 Lyngby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top