Svar til Poul Søgaard og Martin Heidemann
-

I de sidste uger af Gladsaxe Bladet har der været indlæg om min deltagelse i bestyrelsesmøder hos Mølleåværket. Som jeg har givet udtryk for i flere medier, heriblandt TV2 Lorry, er jeg ærgerlig over mit delvise fravær i Mølleåværkets bestyrelse, men desværre har det ikke været muligt at få fri til nogle af møderne, der ligger om formiddagen, grundet mit arbejde som chauffør i den private sektor.
Samtidig bliver jeg nødt til at præcisere, at jeg ikke modtager 43.000 kr. om året, men derimod 992,44 kr. efter skat hver måned, men når man samler beløbet sammen over to år, som medierne har gjort det, lyder beløbet som bekendt stort. Samtidig har jeg deltaget i knap halvdelen af møderne siden 2015, og derfor er mit arbejde skam også meget mere end at læse referater. Det er et arbejde, der også foregår imellem bestyrelsesmøderne. Fra næste valgperiode vil jeg forsøge at få ændret placeringen af møderne, eller træde ud af bestyrelsen, fordi jeg ønsker at have et lavere fravær. Dette ønske kan man også læse af min deltagelse i kommunens byrådsmøder, hvor jeg har haft ét møde som fraværende siden 2001, samt da jeg i 2013 frasagde mig en plads i økonomiudvalget grundet de tidlige møder om formiddagen.
Alle vederlag i bestyrelser ligger offentligt fremme på kommunens hjemmeside, hvor det også fremgår, at dette er den eneste lønnede bestyrelsespost, jeg besidder.

Ole Skrald Rasmussen
Formand
i Trafik- og Teknikudvalget (A)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top