Verden blev vist frem for mor og far
Atheneskolen-45-16.jpg
Nordkoreas diktatorer var iøjnefaldende store, synes Alexander fra 6. klasse (tv.), Johan fra 2. klasse (i midten) og Malthe fra 7. klasse. Foto: Kaj Bonne.
-

Atheneskolens elever havde inviteret forældrene til en aften i Unicefs tegn

I en særlig emneuge havde Atheneskolens elever tegnet, malet, klistret og lavet mad, så de på bedste vis kunne tage imod forældrene efter skoletid i forbindelse med Åben Skole i torsdags.
Hvert klasselokale var blevet transformeret til et land, hvor der blev tilbudt en række aktiviteter og varer, som forældrene kunne købe. Hele det indkomne beløb gik ubeskåret til Unicef.
I USA-lokalet kunne man meget aktuelt spille på casino i Trump Taj Mahal. I ”Frankrig” blev der solgt crepe, franske pandekager. På samme måde kunne hvert land præsentere sig bedst, om det var Cuba, Skotland, Australien, Italien, Japan eller Sydafrika.Nordkorea-lokalet var bestemt ikke noget overflødighedshorn. Her var landets diktatorer i centrum – ganske som det er tilfældet i virkeligheden.
Helt i tråd med Unicefs opgaver havde eleverne lavet en udstilling om børns menneskerettigheder, som alt for mange lande verden over stadig har svært ved at efterkomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top