Vinmand i hjørnet
MENY-Vinmand-47-16.jpg
Når du besøger MENY Bagsværd kan du finde Lars Bjørslev i nærheden aff vinene. Foto: Kaj Bonne.
-

Lars Bjørslev finder den helt rigtige vin til kunderne i MENY Bagsværd

Købmand Steen Johansson fra MENY Bagsværd var ikke i tvivl. Han ville have en superdygtig vinmand med faglig tyngde.
Valget faldt på den 59-årige Lars Bjørslev, der har haft et langt liv i vinens verden, blandt andet som vin-auktionarius i 10 år hos Bruun Rasmussen, hvor han både stod for vurderingen af vinene og hammerslag. Som ung blev han uddannet vinkyper i Frankrig og Tyskland. Derfor står vingårdene nær Moselfloden og i Loiredalen hans hjerte nært. Og nu er Lars Bjørslev så parat til at hjælpe kunderne i den store butik i Bagsværd Centret med råd og vejledning.
I starten vil Lars Bjørslev spore sig ind på kundernes behov, for selv om der er 800 forskellige vine på hylderne, så er han parat til at bestille nye spændende vine hjem.
Lars Bjørslev vil byde på daglige smagninger i vinbaren i MENY nederst i forretningen: – Jeg vil meget gerne i dialog med kunderne. Jeg kan hjælpe dem med at finde frem til de rigtige vine til fredagsmiddagen eller den store fest. Hver dag har jeg kontakt med vores slagter og fiskeafdeling, så jeg er i stand til at finde den mest velegnede vin til bøffen eller fisken.
– Der er intet til hinder for, at folk køber en treliters box som hverdagsvin, men jeg kan garantere for, at kvalitet og pris hænger sammen, siger MENY Bagsværds nye mand i vinhjørnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top