annonce
414 nye virksomheder i Gladsaxe i 2014
-

Martin Skou Heidemann (V) udtrykte i sidste uge bekymring for erhvervsudviklingen i Gladsaxe. Nye tal viser, at Gladsaxe voksede med ikke mindre end 414 nye virksomheder i 2016. Vi havde hen over finanskrisen Danmarks næsthøjeste jobvækst. Fra 2008 til 2016 er antallet af ansatte i den private sektor i Gladsaxe steget med ca. 7.000 til 29.500.
Det er ikke korrekt, at Novozymes flytter. De opfører et ny innovationscenter i Lyngby, men har fortsat deres domicil i Bagsværd. Byrådet vedtog 28. september en ny erhvervspolitik, formuleret i samarbejde med virksomhederne, som på alle måder hæver ambitionsniveauet for vores indsats. I Gladsaxe Kommune arbejder vi aktivt med at tiltrække og fastholde arbejdspladser på to måder: For det første arbejder vi tæt sammen med virksomheder lokalt for at understøtte deres vækst og tiltrække nye virksomheder, bl.a. langs den kommende letbane. F.eks. har revisions- og rådgivningsfirmaet Beierholm netop meddelt, at de flytter til Søborg med ca. 230 ansatte. For det andet er vi aktive partnere i Greater Copenhagen, hvor vi på tværs af lande-, regions- og kommunegrænser tiltrækker internationale virksomheder og investorer. Jeg kan kun beklage, at Københavns Vestegns Politi har valgt at samle sig på politistationer udenfor vores kommune. Til gengæld har Politiets Efterretningstjeneste på Klausdalsbrovej netop udvidet med 5.000 kvadratmeter. Og vi samarbejder tæt med politiet mod bandekriminalitet i hele kommunen. Så Gladsaxe er en privilegeret erhvervskommune i vækst, og det er netop, fordi vi har en aktiv erhvervspolitik.

Karin Søjberg Holst (A), Borgmester i
Gladsaxe Kommune

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top