562 underskrifter mod dagligvarebutik
-

Massiv modstand i Maglegårdskvarteret

På beboermødet for små to uger siden blev der talt meget imod at give tilladelse til, at der kan opføres en dagligvarebutik på op til 1.000 kvm ved Magle Torv. Og nu er det fulgt op af en underskriftsindsamling.
På beboermødet på legepladsen 19. november, hvor ca. 70 beboere mødte op, blev der igangsat nedenstående underskriftsindsamling imod kommuneplan ”Forslag til tillæg 20 til Kommuneplan 2013” plannummer 16B7.
Underskriftindsamlingen gik i gang 19. november og blev afsluttet 28. november.
Der er indsamlet 562 underskrifter imod kommuneplanen. 437 har underskrevet online via skrivunder.net, og 125 har underskrevet fysisk. Underskrifterne vil blive overdraget til byrådet ved mødet 14. december.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top