Bybilledet er i forandring
Bagsværdlund-52-16.jpg
Bagsværdlund skyder i vejret. Foto: Kaj Bonne.
-

Mange nybyggerier er ved at tage form i denne tid

Der bygges nyt over alt i Gladsaxe Kommune. Det kan også ses på indbyggertallet, der stiger år for år.
I 2011 boede 64.951, og når indbyggertallet opgøres pr. 1. januar 2017, så vil tallet formentlig ligge et pænt stykke over 68.000. Allerede i september kunne Gladsaxe Bladet fortælle, at indbyggertallet var 68.449 – en pæn stigning fra 67.914 pr. 1. januar 2016.
Det omfattende nybyggeri er med til at skabe befolkningstilvæksten i Gladsaxe. Flere nye lejlighedskomplekser er under opførelse på både Søborg Hovedgade og Bagsværd Hovedgade. På det seneste har byggeriet Bagsværdlund rejst sig op over afskærmningen, som det ses på billedet. I løbet af sommeren ventes beboerne at flytte ind i byggeriet, som omfatter både rækkehuse og lejligheder.
Bybilledet er i konstant forandring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top