annonce
Der er huller i sikkerheden
-

Borgermødet om cykelstier i Stengårdområdet var de mange følelsers aften. Der blev rigtig, rigtig ofte brugt udtryk som “jeg tror” og “tryghed”. Det som bekymrer den såkaldte nej-gruppe som jeg tilhører, er de huller i sikkerheden der er. Hele tiden har det været sikkerheden, der stod som det vigtigste for os.
Vi blev da glade, da man fremviste projektet med fortov trukket om bag træerne, men det gik senere op for os, at det bestemt ikke var ved Stengård Skoles sportsplads, hvor rigtig mange forældre sætter børnene af. Der vil altså blive åbnet bildøre ind over cykelstien. Man kan selv tænke sig til resten.
I førstehjælp hedder det som pkt. 1: Stands ulykken. Det er derfor et stort ønske, at få trafikken reduceret væsentligt. Der blev foreslået 30 km zone og dertil hørende bump og gennemkørsel forbudt, hvilket ville betyde en halvering. Det ville forvaltningen ikke svare på, ligesom den, trods opfordringer, ikke ville besvare det stillede spørgsmål om at få de to veje nedklassificeret til villaveje, så GPS systemerne ikke længere vil anvise dem som smutveje. Det bekymrer også, at højresvingsulykker altid sker ind over en cykelsti. Derfor bad vi om at man så på projektet som en helhed og ikke i småbidder. Der var også bekymring over, at sidevejene oplevede et større trafiktryk, men det ville man heller ikke tage stilling til.
Vi håber selvfølgelig, at vi som skeptikere får uret, men det er vi desværre langt fra sikre på.

Bjørn Jensen
Triumfvej 21

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top