Det er de forkerte der flytter
-

I mange år har Gladsaxe Kommune levet et privilegeret liv. Ganske få store erhvervsvirksomheder – ja mere eller mindre en (Novo gruppen) – har sikret kommunen et skattegrundlag, som andre kommuner har kunne kikke i vejviseren efter.
Desværre er det også blevet en sovepude. For i stedet for at føre en aktiv erhvervspolitik og skabe andre nye store arbejdspladser, så har man i stedet ladet administrationen vokse sig større – og udgifterne ligeså. Samtidig har man åbenbart ikke plejet de virksomheder man har godt nok.
Senest har Novozymes nemlig meddelt, at de flytter ind i en ny ejendom i Lyngby-Taarbæk Kommune, der bliver på ikke mindre end 40.200 kvm.
Når man nu ikke hverken arbejder målrettet på at sikre nye private arbejdspladser eller sikre, at de man har kan udvikle sig inden for kommunen, ja så kunne man måske forvente, at man ville passe på de statslige arbejdspladser?
Næh. For politiet de flytter også. Først da beslutningen var taget, så skrev den socialdemokratiske borgmester Karin Søjberg Holst til Justitsministeren. Da var det ligesom for sent.
Til gengæld er der andre, som jeg gerne så flyttede: Rockergruppen Saturdarah. Men det står åbenbart ikke højt på dagsordenen på borgmesterkontoret.

Martin Skou Heidemann
Medlem af Venstre
Søhuse 1, Bagsværd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top