annonce
Det er julemanden i kano
Julekort-01-50-16.jpg
Borgmester Karin Søjberg Holst fik en fin beskrivelse af årets juletegninger fra Møllehusets børn. Fra venstre ses Viggo, pædagog Mitzie, Simona, Vera, Vigga og Ditlev. Foto: Kaj Bonne.
-

Børn fra fem daginstitutioner afleverede personligt juletegninger til borgmesteren

– Og her har du så tegnet julemanden, sagde borgmester Karin Søjberg Holst, da børn fra daginstitutionen Møllehuset fra Carl Møllers Allé afleverede juletegninger på borgmesterkontoret.
– Ja, det er julemanden i kano, forklarede ungersvenden uddybende. Han mente nok kane, for et rensdyr var spændt for.
Ditlev, Viggo, Simona, Vera og Vigga var sammen med pædagog Mitzie fra Møllehuset de første, der afleverede juletegninger. Senere afleverede børn fra Bagsværd Børnehave, Taxhøj, Østerlund og Bakken hver især personligt deres tegninger til borgmesteren. Alt i alt nåede 30 børn at fortælle om deres tegning, mens borgmesteren bød på æblejuice og julegodter. Senere bliver der så udvalgt en tegning, som skal pryde Gladsaxe Kommunes julekort til næste år.
De ansatte på borgmesterkontoret nød det lille intermezzo med spinkle børnestemmer og blanke øjne. Nogle af dem var lidt tilbageholdende, andre snakkede løs. Inden mødet med borgmesteren fik de at vide, at borgmesteren glædede sig til at se dem: – Vi glæder os også til at møde borgmesteren. Du må ikke sige det, men vi har tegnet juletræer, betroede Vera pædagogisk konsulent Annette Quist Jeppesen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top