GIF-gymnast skal til USA
Joakim-Mortensen-01-50-16.jpg
Straks efter nytår tager Gladsaxe-gymnasten Joakim Alexander Mortensen på sit livs gymnastiske eventyr i USA. Foto: Kaj Bonne.
-

Joakim Alexander Mortensen har tegnet kontrakt med Cirque du Soleil i Florida

For alverdens gymnaster er Cirque du Soleil i Orlando i den amerikanske stat Florida det største. Derfor slog den 19-årige GIF-gymnast Joakim Alexander Mortensen til, da han fik den unikke chance. I forbindelse med sin optræden på det danske landshold ved Europamesterskabet i TeamGym i Slovenien, blev Joakim Alexander Mortensen spottet af en talentspejder. Derefter blev kontakten til det verdensberømte cirkus etableret, og det endte med, at amerikanerne udvalgte ham som en af de få blandt hundredvis af håbefulde gymnaster fra hele verden.
Joakim har tegnet en et-årig kontrakt med Cirque du Soleil. Han drager til Orlando 3. januar, allerede ti dage efter er han med i det første show:
– Jeg skal være med i ti shows om ugen – to shows om dagen i fem dage. I løbet af 2017 er det planen, at jeg skal optræde i 490 shows, fortæller den forventningsfulde gymnast fra Gladsaxe IF.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top