Krybbespil i Stengård Kirke
Stengård-Kirke-01-50-16.jpg
Der var gjort meget ud af kostumer, så man rigtig kunne leve sig ind i historien, der blev fremført med stor sikkerhed på yderst underholdende vis. Foto: Kaj Bonne.
-

Unge korsangere opførte Juleevangeliet

Der var Josef og Maria i en stald. Jesus blev født. Der var fårehyrder, der var tre hellige konger, og der var engle og godtfolk.
Søndag eftermiddag var der masser af historieundervisning på den underholdende måde i Stengård Kirke, da en lang række børn fra kirkens juniorkor opførte historien om Jesus´ fødsel. Mange forældre var mødt op for at se stykket, der blev opført med stor sikkerhed, og der var gode dramatiske effekter til at gøre det underholdende. Og der blev sunget på livet løs af alle i kirken, inden dagen blev sluttet af med dans om juletræet i multisalen – og så var der selvfølgelig godteposer til børnene, der også kunne hygge sig med julefilm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top