Liflige dråber i en juletid
Bagsværd-Vin-51-16.jpg
Kunderne i Bagsværd Vinhandel blev budt på mange lækkerier torsdag og fredag. Folk havde hænderne fulde med gode flasker, og nissemor lokkede med gode tilbud. Foto: Kaj Bonne.
-

Stort fremmøde, da Julemanden besøgte Bagsværd Vinhandel

Torsdag var der stilhed før stormen, da whiskykenderen Lars Gregersen dedikerede sin og Peter Kjærs bog ”Skotsk Whisky – uden farve, uden filter” til kunderne i Bagsværd Vinhandel. Her kunne man i ro og mag få en god whiskysnak med forfatteren samtidig med en lille smagsprøve fra en skotsk single malt Glendronach, som er årets julewhisky.
– Whiskybogen er årets julegaveidé, mener vinhandler Steve Stusgaard.
Fredag var anderledes hæsblæsende. Fuldstændig som traditionen byder op mod jul i vinhandelen. Julemanden kiggede forbi, og særligt mange af Bagsværds borgere på sværdsiden lod sig lokke forbi, hvor der var rigeligt med smagsprøver: Whisky, den nye Bagsværd-rhum og portvin. Summerbird, Te & Kaffespecialisten og Bagsværd Lagkrids kom forbi og uddelte smagsprøver og skænkede dansk gløgg. Endelig blev der fundet en vinder af Summerbird-konkurrencen, hvor præmien var en Christmas Giftbox til en værdi af 2105 kroner.
Blandt publikum var der flest dybe stemmer, og de kunne blandt andet blive fristet af en trækasse med seks dejlige juleøl, som Bagsværd Vinhandel meget passende kaldte for Fars Juleøl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top