annonce
Tak til Kulturforvaltningen
-

Jeg var lærer på Buddinge Skole, da jeg blev medlem af Gladsaxe Harmonikaklub i 1998, og da jeg vidste, at skolens udmærkede musiklokale stod tomt torsdag aften, sørgede jeg for, at vi fik lov at spille der, og det har vi gjort til alles store tilfredshed lige siden. Nu blev musiklokalet så flyttet op på 1. sal her i 2016, og det skabte problemer for klubben, for vores instrumenter er tunge og gennemsnitsalderen høj. Heldigvis hjalp Kulturforvaltningen igen, så vi slap for at slæbe instrumenterne op på 1. sal!
Da vi startede tilbage i 1998, henvendte man sig direkte på rådhuset; men nu foregår det meste via mail, og det er også meget effektivt. Man har indtrykket af, at Gülten, Linda, Pia, Rikke og Tina altid sidder klar ved tasterne, og når vi får svar på vores henvendelse, følger der altid en venlig bemærkning med.
Erik, Sekretær i Gladsaxe
Harmonikaklub

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top