Trafiksikkerhed er højt prioriteret på Stengård Skole
-

Henning Pedersen, Triumfvej, har i et læserbrev i sidste uges udgave af Gladsaxe Bladet kritiseret Stengård Skole og bestyrelse vedrørende anlæg til afsætning af skolebørn. Lad mig indledningsvis slå fast, at forslaget om de nye skolecykelstier og indretningen af afsætningspladser på Triumfvej foran skolen er Trafik- og Teknikudvalgets ansvar, så kritikken om, at Stengård Skole og forældrebestyrelsen hindrer trafiksikkerheden, er uberettiget. Jeg ved, at ledelsen på Stengård Skole og forældrebestyrelsen er meget optagede af, at sikre en sikker skolevej for børnene. Det er vi også i Trafik- og Teknikudvalget. Det er blandt andet derfor, at vi har foreslået at lave cykelstier på Triumfvej og Aldershvilevej.
Afsætning og parkering kan også fremover ske i lommerne foran skolen og aktuelt er mine folk i en god dialog med skolen om de fremtidige parkerings- og afsætningsforhold.
21. november havde vi et livligt, konstruktivt og velbesøgt borgermøde om skolecykelstierne og høringen, som afsluttes 5. december. Vi er i udvalget snart klar til at drøfte de mange synspunkter og træffe beslutninger i sagen. Henning Pedersens kommentar, og alle øvrige indkomne synspunkter, indgår i udvalgsbehandlingen på Trafik- og Teknikudvalgets møde 19. december 2016.

Ole Skrald Rasmussen
Formand for
Trafik- og Teknikudvalget

1 kommentar om “Trafiksikkerhed er højt prioriteret på Stengård Skole”

 1. Henning Pedersen siger:

  Jeg er glad for at Hr. Ole Skrald Rasmussen klart betoner at parkeringsforhold ved skolen er og bliver kommunens ansvar.
  Så langt så godt, og det betyder jo så samtidig at Hr. Ole Skrald og kommunen påtager sig ethvert ansvar, når en åben bildør over cykelstien medfører et uheld, forhåbentligvis ikke med personskade.
  Det svarer endvidere til Hr. Ole Skralds udtalelse: “det må vi leve med”, da vi som beboere på et møde på stedet, viste Hr. Ole Skrald at oversigtsforholdene ved udkørsel fra parcellerne bliver så ringe, når ens bil skal ca. 50 cm ud på cykelstien, før der er rimelige oversigtsforhold.
  Projektet skaber desværre: forøget trafikusikkerhed og forøget trafik-utryghed

  Henning Pedersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top