Ung mekaniker på landevejen
DK-Bilservice-02-50-16.jpg
David Kjellmann fra DK Bilservice kommer ud til kunden og ordner bilen: - Så sparer kunden tid og besvær med at bringe bilen på værksted, siger den entreprenante automekaniker. Foto: Kaj Bonne.
-

22-årige David Kjellmann har lavet sig eget mobile autoværksted

– Tiden er det vigtigste for folk, siger den 22-årige automekaniker David Kjellmann.
– Jeg har arbejdet på nogle af de helt store autoværksteder, og jeg opdagede, at det irriterede folk, at de skulle bruge en masse tid på at bringe og hente bilen. Det gav mig den idé, at jeg selv kan køre ud til kunderne, så derfor har jeg lavet mit eget firma, siger den driftige mekaniker.
David Kjellmann har oprettet DK Bilservice. Hans værksted befinder sig i bilen, så derfor kan han tage ud til kunden og ordne bilen der. Med andre ord så har David lavet sit eget mobile værksted, som han trille hvor hen, det skal være: – Der er tale om nytænkning. Jeg har ikke hørt om andre, der har gjort det på den måde før, siger David, der som 12-årig begyndte at rode med biler i sin fars autoværksted. David Kjellmann er uddannet med speciale i fejlfinding i franske biler, og siden har taget teknisk speciale i Audi, SEAT og VW: – Folk kan måske være bange for, at jeg ikke kan klare reparationen på stedet. Skulle det ske, så får kunden en lånebil, mens jeg tager bilen med mig – og så får de et nedslag på 10 procent af reparationsprisen, siger David Kjellmann, der henvender sig til både erhvervsvirksomheder og private.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top