Vind et spil til juleferien
tilbage-til-skolebænken.jpg
-

Hvad kan du huske fra skolen
– og hvad kan dine venner mon huske?

Der er lagt op til både hygge og håneret med det nye quizspil ”Tilbage på Skolebænken”. Med ’Tilbage på skolebænken’ kan du få testet din hukommelse, uanset om du var lærerens kæledægge, klassens rod eller den klogeste i klassen. Sammen med dine venner eller familie får du chancen én gang for alle, for at bevise om du fulgte med i timerne.
Spillet går ud på, at være den første spiller eller hold som gennemfører alle 9 klassetrin, og til sidst består afgangseksamen. Undervejs gælder det om at svare rigtigt på et spørgsmål på det givne klassetrin for at rykke videre til det næste. Lykkes det ikke, skal man gå klassen om. Spildynamikken sørger for, at alle er involveret hele spillet igennem – så man kan ikke sove i timen. Der er lagt op til sjove situationer, når flere spillere på samme klassetrin skal svare på samme spørgsmål. ”Vikarkortet”, ”Udenfor døren”-kortet og ”Lærerens kæledægge”-kortet sætter gang i balladen, og med ”bette”-kortene kan du satse på, om dine modspillere kan svare rigtigt på et spørgsmål. Alle kneb gælder i kampen om at bestå 9. klasse først.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top