25 klubber får gratis
Trygfonden giver hjertestartere og førstehjælpskurser til danske ro-og kajakklubber En kæmpe donation fra Trygfonden gør det muligt for de to forbund, at lave en ekstraordinær stor fælles førstehjælpsindsats til lands og vands. Hvordan giver et ro-hold livgivende førstehjælp til en ro-makker, der har fået hjertestop ude i en ro-båd eller kajak? Den viden har ikke […]

Trygfonden giver hjertestartere og førstehjælpskurser til danske ro-og kajakklubber
En kæmpe donation fra Trygfonden gør det muligt for de to forbund, at lave en ekstraordinær stor fælles førstehjælpsindsats til lands og vands.
Hvordan giver et ro-hold livgivende førstehjælp til en ro-makker, der har fået hjertestop ude i en ro-båd eller kajak? Den viden har ikke været tydelig i de to forbund, men en kæmpe donation fra Trygfonden gør det nu muligt både at tilvejebringe denne værdifulde viden og kanalisere den ud i danske ro og kajakklubber.

Førstehjælpskurser ude i klubberne
Over de næste to år vil de to forbund i fællesskab udbyde i alt 50 stk. 8-timers førstehjælpskurser med hver 16 pladser. Allerede i 2018 er de første syv fælles kurser i støbeskeen, og for at gøre det så nemt for deltagerne som muligt vil kurserne blive afholdt både i nord, syd, øst og vest Danmark.
Tilmeldingen til kurserne vil blive håndteret af DKF – de praktiske detaljer om hvor, hvornår, hvem og hvor mange vil blive kommunikeret ud snarest til medlemmerne af DKF og DFfR.

Gratis hjertestartere
Trygfonden har også gjort det muligt, at 25 ro-og kajakklubber kan erhverve sig en udendørs hjertestarter gratis. Klubben får desuden et mindre tilskud til et udendørsskab, som hjertestarteren skal placeres i. Dog skal klubben selv afholde en del af udgiften til skabet samt installation af autoriseret installatør.
Klubber, der ønsker at komme i betragtning til dette, skal sende en ansøgning til DKF og DFfR. Nærmere information om procedure følger først i det nye år.


Fakta:

Trygfonden giver hjertestartere og førstehjælpskurser til danske ro-og kajakklubber

En kæmpe donation fra Trygfonden gør det muligt for de to forbund, at lave en ekstraordinær stor fælles førstehjælpsindsats til lands og vands.
Hvordan giver et ro-hold livgivende førstehjælp til en ro-makker, der har fået hjertestop ude i en robåd eller kajak? Den viden har ikke været tydelig i de to forbund, men en kæmpe donation fra Trygfonden gør det nu muligt både at tilvejebringe denne værdifulde viden og kanalisere den ud i danske ro og kajakklubber.

Førstehjælpskurser ude i klubberne
Over de næste to år vil de to forbund i fællesskab udbyde i alt 50 stk. 8-timers førstehjælpskurser med hver 16 pladser. Allerede i 2018 er de første syv fælles kurser i støbeskeen, og for at gøre det så nemt for deltagerne som muligt vil kurserne blive afholdt både i nord, syd, øst og vest Danmark.
Tilmeldingen til kurserne vil blive håndteret af DKF – de praktiske detaljer om hvor, hvornår, hvem og hvor mange vil blive kommunikeret ud snarest til medlemmerne af DKF og DFfR.

Gratis hjertestartere
Trygfonden har også gjort det muligt, at 25 ro-og kajakklubber kan erhverve sig en udendørs hjertestarter gratis. Klubben får desuden et mindre tilskud til et udendørsskab, som hjertestarteren skal placeres i. Dog skal klubben selv afholde en del af udgiften til skabet samt installation af autoriseret installatør.
Klubber, der ønsker at komme i betragtning til dette, skal sende en ansøgning til DKF og DFfR. Nærmere information om procedure følger først i det nye år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top