Strengeleg ved bassinkanten
Svømmehal-04-04-17.jpg
Der var en hyggelig og afslappet stemning i og ved bassinet. Tilhørerne kunne efter koncerten udfylde et lille spørgeskema, så arrangørerne kunne se, om noget lignende skal stables på benene en anden gang. Foto: Kaj Bonne.
-

Færøsk guitarist underholdt i svømmehallen

Det var nyt, det var anderledes, og det så ud til at falde i tilhørernes smag.
Den færøske guitarist Alvi Joensen gav koncert i torsdags Gladsaxe Svømmehal ved det lille varmtvandsbassin, og mange nød koncerten, mens de var nede i vandet. Andre foretrak den mere klassiske publikumsposition på stole.
Alvi Joensen havde 15 små numre på repertoiret af fem forskellige komponister, så han kunne komme godt rundt i det musikalske landskab, der har fanget ham undervejs id en uddannelse, som han snart afslutter på konservatoriet i Malmö.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top