2860 har talent
marie-dk-har-talent-hullahop.jpg
Marie Alstrup (21), går under kunstnernavnet Rookie og er en ret sej pige. Hun stillede op med hulahopring, som man aldrig har set det før. Marie har dyrket denne form for hulahop i 2 ½ år og inspirationen får hun fra USA og Youtube. Hun dyrkede det også på klassisk vis da hun var barn og slog bla. rekorden i hendes fritidshjem med at holde hulahopringen kørende i tre timer uafbrudt. Marie gik også videre, og i programmet bliver hun så nervøs, at hun må ud og kaste op i toilettet, inden hun går ind og optræder med sin hulahopring. Foto: Lotta Lemche/TV2
Der er masser af talentmasse i Gladsaxe. Vi har allerede kunnet opleve flere af dem ved dette års TV2 program ”Danmark har talent”

Der er masser af talentmasse i Gladsaxe. Vi har allerede kunnet opleve flere af dem ved dette års TV2 program ”Danmark har talent”

For et par uger siden kunne High 5 og MY fra Gladsaxe også gå videre.
Nabanita Ghosh på 31 blev som en af de første valgt til at gå videre. Hun er Bollywoodsangerinde og stammer fra Indien. -Jeg har boet i Danmark i fem år og har læst indisk klassisk musik. Jeg elsker at synge og har en drøm om at starte en musikskole en dag, fortæller Nabanita Ghosh, der allerede har optrådt rundt omkring i landet med sine Bollywood sange.  			               Foto: Privat

Nabanita Ghosh på 31 blev som en af de første valgt til at gå videre. Hun er Bollywoodsangerinde og stammer fra Indien.
-Jeg har boet i Danmark i fem år og har læst indisk klassisk musik. Jeg elsker at synge og har en drøm om at starte en musikskole en dag, fortæller Nabanita Ghosh, der allerede har optrådt rundt omkring i landet med sine Bollywood sange. Foto: Privat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top