AB Special holder stævne
Handicap-håndbold-06-39-16.jpg
Spillerne i AB Special har trænet energisk siden august, og de har klaret sig godt i turneringskampene, selv om de ikke har samme erfaring som andre hold. Foto: Kaj Bonne.
-

Stor turnering i AB Hallen for unge og voksne med særlige behov

AB Håndbold Special har eksisteret i et halvt år. Holdet er et tilbud til unge og voksne med et særligt behov, og AB Special er blevet en stor succes. Der er 24 spillere i alderen fra 14-42 år.
– Vi havde et mål om at nå op på 20 spillere det første år. Dette mål er allerede overgået efter seks måneder, siger Marian Holm, træner i AB Special.
– Kun ganske få spillere er ikke blevet fanget af selve håndboldspillet, men de elsker atmosfæren og bakker op fra sidelinjen til træning og kampe og deltager i fællesarrangementerne, siger Marian Holm.
Det med at heppe bliver der rigelig grund til søndag den 26. februar fra 12.30-17, når AB Special arrangerer sit første stævne for de andre hold i det, der kaldes Special Olympics region 3. Der kommer i alt 10 hold og ca. 100 glade spillere.
Der spilles i tre rækker, hvor A er den bedste. AB deltager med et hold i både B- og C-rækken.
Alle er velkommen til at kigge forbi AB Hallen og heppe på ABs to hold. Og måske er der nogen, som får lyst til at være med i fællesskabet hos AB Special.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top