Fin indsats ved NM
NM.jpg
Repræsentanterne fra Gladsaxe gjorde det aldeles glimrende i Trelleborg. Foto: Privat
-

Taekwondo-teknikere klarede sig fint i Sverige

I weekenden deltog Gladsaxe Taekwondo Klubs elite-elever i en af årets helt store begivenheder, nemlig de Nordiske Mesterskaber, som denne gang blev afholdt i Trelleborg, Sverige.
Som forventet hentede klubben flotte resultater hjem, idet de treudøvere placerede sig i toppen af den samlede nordiske talentmasse.
Johan Diget Hollederer kvalificerede sig til finalen i den individuelle konkurrence, hvor han placerede sig som nummer 5 i en gruppe med 24 udøvere. Senere på dagen deltog han i konkurrencen for teams, hvor han sikrede sig guld.
Alba Diget Hollederer vandt overbevisende sin gruppe i den individuelle konkurrence. Hun deltog også i team-konkurrencen og kunne gå fra stævnet som dobbelt nordisk mester.
Tomasz Suski deltog i den individuelle konkurrence for herrer under 50 år, og placerede sig fornemt i toppen med en tredieplads.
Tidligere på måneden blev Johan og Alba udtaget til det danske bruttolandshold 2017 i taekwondo teknik, mens Tomasz blev udset som ”prospect 2018” – et talent, som der holdes særligt øje med, med henblik på udtagelse til landsholdet i 2018.
Alt i alt en fantastisk start på 2017 for klubbens elite-teknikere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top