Fodbold hele natten
AB-Natfodbold-07-09-17.jpg
Når man ikke selv spiller inde i hallen, så kan man jo spille computerspil, og det skete med stort engagement. Foto: Kaj Bonne.
Over 60 ABere og gæster hyggede sig i weekenden

AB Fodbolds forældreforening (ABUF) havde inviteret klubbens medlemmer til AB NATTEN 2017, som første arrangement i ABUFs årshjul for 2017, som indeholder en lang række sociale arrangementer for klubbens medlemmer med det formål at øge kammeratskabet mellem årgangene i klubben samtidig med at overskuddet skal gå videre til stævner og ture for ungdomsfodbolden.
AB NATTEN går kort sagt ud på at spille fodbold hele natten uden regler om fast sengetid.
Forældreforeningen havde sørget for planlægning, indkøb og Midnatssandwich i løbet af fredagen og lørdag. Allerede omkring kl. 20 lørdag kom de første forventningsfulde medlemmer hånd i hånd med mor eller far. Mange havde medbragt en gæst, da arrangementet var åbent for gæster.
Der var tre simple regler, som gjaldt natten igennem: bliv inden døre, vær en god kammerat og lyt til de voksne. ABs 1. divisionshold var også mødt op, og de unge fik mulighed for at stille spørgsmål til 1. holdet, som blandt andet blev spurgt om hvordan deres “fodboldliv” så ud da de var 10-13 år gamle, hvor meget de trænede osv. Nattens program gik herefter i gang med en indendørsturnering på tværs af årgange og køn. 1. senior var “jokere”, dvs. de spillede med det hold, som havde bolden og samtidig sørgede de for at kampene blev tætte, så alle hold fik en god oplevelse.
Hallens musikanlæg blev flittigt brugt gennem hele natten, og alle børn havde mulighed for at spille den store, flotte hal op. Efter midnat stod den på pause, hvor ny energi blev tilføjet i form af Midnatssandwich, frugt, vand/sodavand. Efter pausen blev der slået katten af tønden, og der var bred enighed om, at ingen havde prøvet at slå katten af tønden kl. 01 om natten før.
Mellem kampene var der mulighed for afslapning i klubbens taktiklokale hvor der var opstillet kæmpeskærme hvor ungerne kunne udfordre hinanden i FIFA17. Sammen med de store liggepuder var det et yndet helle når hallens fysiske aktiviteter blev for meget. Der var bordtennis, basketball net osv., som alt sammen gav muligheder for aktivitet, og især AB anlæggets kæmpe hal, lange gange, trapper osv. var gode at lege tagfat og gemmeleg i. Gennem natten fortsatte aktivitetsniveauet ufortrødent, og de unges begreb “en døgner” blev målet for de fleste at stræbe efter; at være vågen 24 timer. Over halvdelen af de unge indfandt sig aldrig i senior omklædningsrummet, som var omdannet til sovesal i nattens anledning.
Omkring kl. 8 blev der serveret frisk morgenbrød, hvorefter den stod på oprydning og afhentning af trætte, men glade børn. Hallens gulv blev vasket, så alt var klar til søndagens håndboldstævne, og klubben var blevet et stort socialt arrangement på tværs af årgange og køn rigere.

AB Natfodbold 04 09-17
Foto: Kaj Bonne. Se flere fotos på http://gladsaxebladet.fotokajbonne.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top