Fynsk forår i Gladsaxe-Hero
HERO-træner-01-04-17.jpg
Gladsaxe Heros træner Carsten Rust har set opløftende ting i træningskampe, men det er jo netop træningskampe med diverse eksperimenter. Foto: Kaj Bonne.
Nye spillere har sat fut i holdet

Tilgangen af spillere fra Fyn har i den grad sat fut i Gladsaxe-hero, der gør det flot i træningskampene. Senest blev det 4-1 mod B1973 fra Herlev.
En del spillere stod helt over eller startede ude, så andre kunne få en chance for at vise sig frem.
Det betød bl.a. at nytilkomne Jacob Poulsen og Kristian Larsen fra Fyn begge startede inde.
Efter en halv times spil kom Gladsaxe-Hero på 1-0. Tilbagevendte Frederik Vendelboe sparkede på mål udenfor feltet.
”Kort inden pausen udbyggede vi føringen, da Jetmir Zeciri let kunne sætte indersiden på og sparke bolden i det tomme mål efter flot forarbejde af Kristian Larsen”, fortæller træner Carsten Rust.
Efter et par minutter i 2.halvleg reducerede B1973 på et flot langskud til 2-1.
Fire friske mand kom på banen i starten af 2.halvleg. Martin Andersen fra klubbens egen avl kom ind og gjorde det rigtigt stærkt på den centrale midtbane. Og helt fremme kom Kristijan ’Kiki’ Koropanov og skabte store problemer for gæsternes forsvar.
I det sidste kvarter fik vi lukket kampen til 4-1 på to mål af angriberen Kristijan ’Kiki’ Koropanov. Han kendte sin besøgelsestid og scorede to rigtige angribermål på god energi, fight og sin hurtige opfattelsesevne.
Kampens store oplevelse var den nye mand Kristian Larsen, som leverede en fremragende præstation på sin placering bag angriberen. Altid undervejs til en ny position, god teknik og spilforståelse og med flotte chanceskabende afleveringer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top