annonce
Hensynsløs parkering på Fremtidsvej
-

Fremtidsvej benyttes allerede i vid udstrækning til pendlerparkering, men på de dage, hvor der fortages høringer i Retten, parkeres der på begge sider så tæt og hensynsløst, at både færdsel og beboere generes deraf. Også private områder forbeholdt beboerparkering tages i brug. Der køres så langt op på fortovet, at der ofte end ikke er en hel flisebredde tilbage for gående. – Risiko for lakskader er åbenbart ikke noget problem for ejerne. Anvender man rollator, kørestol eller barnevogn, er man henvist til kørebanen, som kun er farbar i et spor. Her skal man samtidig vogte sig for den gennemkørende trafik, der benytter Fremtidsvej som let omvej, da der ikke kan svinges til venstre ved Kildebakken/Buddingevej.
At den blinde vejstump Nordvad tæt ved Retten har opnået totalt parkeringsforbud, må skyldes gunstige forbindelser.

Mikael Kristensen
2860 Søborg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top