Nu gælder det for AB
1. divisionsholdet har afsluttet træningskampene. Turneringen starter på søndag mod FC Roskilde

AB Gladsaxe spillede 1-1 mod Helsingør i forårets sidste testkamp. På søndag gælder det point. Og der skal noget af et mirakel til, hvis ABs bundhold skal overleve i fodboldens 1. division. AB er 12 point fra nedrykningsstregen, og der resterer 14 kampe.
Træningsresultaterne har vel hverken været værre eller bedre end forventet. Det vigtigste er, at den ny træner Søren Bjerg ser ud til at have fundet frem til et hold, der kan vende den negative bølge fra efteråret. Angriberen Tobias Thomsen har tilsyneladende fundet vej til netmaskerne – igen. Senest i søndags i Snekkersten, hvor han bragte AB på 1-0 mod Helsingør.
Hvis det lykkes AB at få sat skik på det usikre forsvar, er det meget sandsynligt, at det vil lykkes at hente en del point. Positivt var det, at man holdet helsingoranerne nede på en enkelt scoring. Helsingør hører til blandt de solide midterhold i 1. division.
AB Gladsaxe indleder forårssæsonen på hjemmebane mod FC Roskilde på søndag kl. 13.45. Et godt resultat her kan skabe den fornødne tro på, at miraklernes tid ikke er forbi.
Endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top