To DM-titler til Bagsværd
atletik.jpg
Mia Helene Mørck og Andreas Bube kom øverst på sejrsskamlen på 800 meter, og Josefine Rytter fik kæmpet sig til en bronzemedalje. Foto: Privat.
-

Mia Helene Mørck og Andreas Bube mestre på 800 meter

I weekenden blev der afviklet Danmarksmesterskaber i indendørs atletik i Skive, hvor der først var indledende heat på 800m’eren om lørdagen, som skulle veloverstås for at kvalificere sig til finalen om søndagen. Andreas Bube, som er Danmarks suverænt bedste på distancen og som skal til Europamesterskaberne i starten af marts, vandt overlegent sit heat og kvalificerede sig direkte til finalen. Hos kvinderne var der en hel del mere kamp om de få pladser i finalen fra et stort og stærkt felt. Mia Helene Mørck vandt det andet heat meget kontrolleret og gik dermed direkte i finalen, mens Josefine Rytter i tredje og sidste heat var oppe imod bl.a. 2 stærke nordmænd, som deltog uden for konkurrencen, men stadig tog pladser i finalen. Her lykkedes det Josefine at blive nummer tre og kvalificere sig til finalen på den sidste tid. Om søndagen var Andreas Bube helt suveræn og løb fra resten af feltet fra start og vandt endnu et Danmarksmesterskab med meget stor margin. I finalen hos kvinderne valgte Mia Helene Mørck at tage spidsen fra start, hvor resten af feltet fulgte lige efter. Mia havde dog så meget fart i benene, at hun på sidste omgang kunne sætte konkurrenterne og vinde sit første senior danmarksmesterskab indendørs.
Flot at lave alt arbejdet fra spids mod nogle meget skrappe konkurrenter og kunne gennemføre det så stærkt. Josefine Rytter lå længe på fjerdepladsen i feltet, men på den afgørende sidste halve omgang fik hun presset sig forbi en konkurrent og dermed tog hun 3. pladsen og bronzemedaljen.
Bagsværd AC havde debut til Ellen Geckler Friborg årgang 2000 ved et seniormesterskab i længdespring og det gjorde hun flot ved at springe 5,37. Det rakte til en 4. plads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top