Trine Græse nu officiel borgmesterkandidat
social.jpg
De nyvalgte medlemmer af bestyrelsen sammen med formanden. Fra venstre mod højre ses Lise Tønner, Sten Græse, John Ellehammer, Leon Friis Jørgensen, Allan Olsen, René Zingenberg (formand), Lis Greisholm Christiansen og Bjarne Mogensen. Foto: Privat.
Enstemmigt valgt på Socialdemokratiets generalforsamling

Da borgmester Karin Søjberg Holst for nylig meddelte, at hun stopper til nytår ved udgangen af denne valgperiode, foreslog hun, at Trine Græse fra byrådsgruppen skulle indstilles som borgmesterkandidat.
Og nu er det en realitet.
Trine Græse blev enstemmigt valgt, da Socialdemokratiet i Søborg – den ene af de to socialdemokratiske vælgerforeninger i Gladsaxe – holdt generalforsamling i tirsdags.
Som byrådskandidater blev der genvalg til Katrine Skov som i dag er formand for Kultur, fritids- og idrætsudvalget og til Kristine Henriksen som bl.a. sidder i Beskæftigelse -og integrationsudvalget.
Desuden var der genvalg til Leon Friis Jørgensen der i flere omgange har trådt til som suppleant i byrådet og senest har afløst Camilla Petersen, der er gået på barsel. Nyvalgte kandidater blev Lise Tønner og Allan Olsen.
Næstformand Bjarne Mogensen og sekretær Sten Græse var på valg og blev genvalgt. Flere bestyrelsesmedlemmer genopstillede ligeledes og blev valgt: Hans Christian Kirketerp Møller, Lis Greisholm Christiansen, Leon Friis Jørgensen, Allan Olsen og Lise Tønner. Nyvalgt blev John Ellehammer. Desuden blev der valgt 2 suppleanter, Paul Graugaard og Helge Thuesen.
Desuden genopstillede Jeppe Bruus som folketingskandidat og blev valgt, og Troels Neiiendam genopstillede som regionskandidat og blev valgt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top