Aflevér dine gamle bøger på genbrugsstationen
bøger-genbrugsstation.jpg
Her kan man aflevere de bøger, som så kan sendes videre og bruges til et andet formål i stedet for bare at blive brændt. Foto: Privat.
De kan blandt andet genbruges som køkkenruller

På Gladsaxe Genbrugsstation står der nu en kæmpe container, som du kan aflevere de bøger, du ikke længere har brug for i. Sammen med Vestforbrænding har Gladsaxe Kommune lavet en aftale med en virksomhed, der genbruger bøgerne til blandt andet nye køkkenruller og toiletpapir. Skiltet på containeren til dine gamle, brugte bøger vil være blåt med et billede af en bog. Har du bøger, som du ikke synes bør genbruges, kan du fortsat vælge at aflevere dem i en genbrugsbutik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top