Bjørnene i semifinalen
gladsaxe-ishockey.jpg
De var vild jubel blandt spillere og tilskuere, da sejren var i hus. Anton Ørsted Petersen blev aftens topscorer med to mål for Gladsaxe. Også Michael Sauffaus og Tim Driscoll kom på scoringslisten. Foto: Lasse Troelsen
Hjemmeholdet vandt en nervepirrende sidste kamp mod Vojens

Der var liv og glade dage på Isbanevej i torsdags, da Gladsaxe Ishockeys 1. divisions hold kvalificerede sig til semifinalen med en sejr på 4-3 -en kamp som i store hele bar præg af, at bjørnene havde bedst overskud.
-Vi vidste, det ville bliver hårdt mod Vojens. Men jeg tror, vi sejrede på kondien. Vi var mindre trætte end dem, da vi brugte alle vores spillere – Vojens kørte meget på nogle få spillere, fortæller cheftræner Jakob Volf, og tilføjer at det er lidt af en klassisk askepothistorien med Gladsaxe Bears.
-For otte måneder siden havde vi end ikke en hal at spille i og der har været en lidt os mod dem stemning med kommunen. Men i dag er vi stolte over den fantastiske indsats som holdet har lagt for dagen. Ingen nævnt ingen glemt, siger Jakob Volf, der ikke kan få armene ned over det flotte resultat.
På onsdag står slaget så igen i Gladsaxe, som møder Hvidovre IK i kl. 20.30 i semifinalen på hjemmebane.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top