Blomster bindes i Bindeledet
Bonderosen-10-17.jpg
Majdi Irout har et farvestrålende udvalg i sin nye blomsterbutik i Bindeledet. Foto: Kaj Bonne.
Bonderosen har åbnet i centrum af Bagsværd

Majdi Irout er opvokset i Lyngby. Derfor var det naturligt for ham at åbne sin blomsterbutik i nabobyen Bagsværd. Det har han så for nylig gjort i Bindeledet 12, hvorfra hans kone Aisha vil stå bag disken og binde blomster og vejlede kunderne.
– Vi vil køre tilbud hele året rundt – og særligt til højtiderne. Vi vil sørge for at have et stort varesortiment, så kunderne har noget at vælge imellem, siger Majdi Irout, der har mange års erfaring fra blomsterbranchen og Grønttorvet.
– Vi vil hele tiden være opmærksomme på sæsonen, så folk får lige præcis de friske blomster, som de går efter, siger Majdi Irout.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top