annonce
Bussen var fyldt med medaljer
GIF-triumf-i-Jylland.jpg
GIFs gymnaster hentede mange guldmedaljer i Jylland. Foto: Privat.
GIF-triumf ved de åbne jyske mesterskaber

GIF-Gymnastik har været til åbne jyske mesterskaber, og på hjemturen var bussen fyldt med guldmedaljer. De åbne jyske mesterskaber er den sidste store styrkeprøve, inden stævnerne om DM-medaljer går i gang.
Sportschef Frank Bøgelund siger: – Det er altid spændende at se, hvordan man ligger i forhold til konkurrenterne. Hvilke gymnaster har de tiltrukket, og hvad er årets niveau?
GIF-Gymnastiks damesenior er regerende danmarksmester og viste med en sikker sejr, at de stadigvæk hører til i toppen af dansk TeamGym.

Herrerne kunne også
Efter damernes triumf skulle herrerne i aktion. I modsætning til sidste sæson, som var præget af mange skader, var der i år større grund til optimisme. Herrerne gik hele vejen og slog sidste års ellers suveræne hold fra Gjellerup Sdr. og TeamGym Aarhus. Efter den dobbelte triumf var det også en meget tilfreds sportschef: – Det er første gang, at en forening vinder i både dame- og herresenior, normalt er en forening stærk i en af rækkerne, vi har præsteret noget ingen andre TeamGym-foreninger har gjort før.

De næste er på vej
GIF-Gymnastik fik også guld i juniormix, og juniorpigerne tog en flot 5. plads i et skarpt felt. Så det ser godt ud for den store forening, der til dagligt træner i Gyngemosehallen og fem andre steder i kommunen.
Resultaterne fra åbne jyske kombineret med de resultater, der kom til Nytårscup, som blev afholdt i Gladsaxe giver grund til optimisme i GIF-Gymnastik. Nu starter de store mesterskabsstævner, og de fire bedste mødes i Winners Final den 27. maj. – Vi har en god og sund blanding af egen DNA og gymnaster, som søger ind til os, og der er vist ingen i TeamGym-verdenen som ikke ved, hvor Gladsaxe ligger. Når vi henter medaljer hjem, er det hver gang hele foreningen der vinder. På en eller måde har alle hos os givet et bidrag til den succes, vi har, siger sportschef Jan Darville fra GIF-Gymnastik.

Prøv selv
Første og tredje lørdag i måned slår GIF-Gymnastik dørene op til familieaktivitetsdag og lørdagstons for børn og unge. Her er der instruktører – bl.a. de dygtige seniorgymnaster – og der er god mulighed for at prøve kræfter med trampoliner, fiberbane og pomfrit-grav. Se mere på gifgymnastik.dk om de næste arrangementer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top