Danskerne kender en god bøf
Steakhouse-Teodora-10-17.jpg
Ejeren af Theodora Steakhose, Cengiz, glæder sig til at byde Bagsværds borgere inden for i de flotte lokaler på Bagsværd Hovedgade: - Vi kan også klare store selskaber som brylupper og konfirmationer, siger han. Foto: Kaj Bonne.
Theodoras Steakhouse åbnede med fuldt hus og kører tilbud resten af marts

Theodora? Hvorfra stammer det?
– Jeg læste, at en Theodor Holmskjold byggede Aldershvile Slot, og så tænkte jeg, at Theodora var et passende navn for et steakhouse i Bagsværd, for navnet betyder Guds gave, siger ejeren Cengiz, der de seneste 2-3 måneder har istandsat lokalerne på Bagsværd Hovedgade 154 – lige ved siden af Bagsværd Torv.
– Bagsværd er inde i en positiv udvikling. Der bygges en masse lejligheder i centrum, så nye folk kommer til. Jeg vil gerne bidrage til udviklingen her i byen, som jeg holder meget af siger, ejeren Cengiz.
– Man bliver aldrig træt af en god bøf. Men det kræver, at kvaliteten er i orden. Du kan ikke løbe om hjørnerne med danskerne, for de ved godt, hvordan en bøf skal smage, siger Cengiz, der får sit oksekød primært fra Uruguay samt Australien og USA.
– Køerne i Uruguay bliver majsfodret. Det er med til at give kødet en dejlig smag, og kødet er også mere mørt og saftigt, fortæller Cengiz, der har arbejdet i slagteribranchen i mange år. Steakhouse Theodora fik en god start med fuldt hus, og denne måned ud fortsætter det gode åbningstilbud.
– Vi kunne sagtens have afsat plads til 100 gæster, men vi nøjes med 70 pladser. At sidde godt uden at blive presset af stolene fra nabobordene er med til at gøre restaurantoplevelsen endnu bedre, siger Cengiz, som allerede har planer klar for udeservering til sommer, udvidede åbningstider og traditionelle danske retter som for eksempel stegt flæsk og persillesovs på det ellers så store bøfkort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top