- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Europas første æresmedlem udnævnt

Tidligere distriktsguvernør Ove Storm udnævnt til æresmedlem i Rotary Klub

Den tidligere lærer på Søborg Skole og senere leder af Gladsaxe Oplysnings Forbund Ove Storm er som den første i Europa udnævnt som æresmedlem.
Det var både et udtryk for stor anerkendelse og et ønske om at fastholde Ove Storms tilknytning til distriktet 1470, der omfatter blandt andet København og Nordsjælland, at distriktsguvernør Rina Sture Kristensen udnævnte ham til æresmedlem.
– Ove fortjener vores anerkendelse. Ikke blot for sin indsats i Rotary organisationen gennem snart 43 år, men også fordi han som nestor i distriktet er imødekommende overfor og interesseret i nye mennesker og tiltag. I en alder af 89 år er han stadig aktiv og bidragende, det hylder vi i dag. I løbet af 2016 måtte Ove Storms oprindelige klub Gladsaxe Syd Rotary Klub af forskellige årsager lukke, og processen i den forbindelse fortjener respekt og anerkendelse. Alle i klubben har stor respekt for Ove, derfor er dette en hyldest både til ham og klubben. Nu er alle medlemmer nu optaget i andre klubber, så det gode Rotary-arbejde kan fortsætte, sagde Rina Sture Kristensen.
– Ove Storm er nu medlem af Karise-Hårlev Rotary Klub.
Udnævnelsen fandt sted den 23. februar på Rotary Organisationens 112 års fødselsdag og markerede således også en festligholdelse af den organisation, Ove Storm har viet en stor del af sit liv til.