Gjorde come back og sagde farvel
forrygende.jpg
Keiran Araza fik en krammer af træner Susanne Hedegaard Andersen, mens Ursula Bonde og Leonora så til. Foto: Privat.
Kunstskøjteløberen Keiran Araza hyldet

Gladsaxe Skøjteløberforening var vært for Dansk Skøjte Unions Friløbskonkurrence og Grand Prix- finale i weekenden 10.- 12. marts, og alt kørte som smurt i olie i et meget vel tilrettelagt og indbydende set up, indtil ismaskinen svigtede sidst på formiddagen søndag.
Der havde været en læk, således at der var løbet kølervæske ud på isen, hvilket betød at overfladen ændrede sig, så man ikke kunne skøjte sikkert på den.
Da ismaskinen var defekt, kunne man ikke reparere på det, og måtte aflyse resten af konkurrencen.
Dette betød, at de ældre mesterskabsrækker ikke kunne afvikles, herunder Grand-prix-finalen.
De point, grand-prix-finalisterne havde med sig fra sæsonens tidligere konkurrencer, blev derfor bestemmende for det endelige resultat af året, men alle mesterskabsløbere fra Debs -rækken og op til senior måtte tage hjem uden at have været på isen – meget ærgerligt efter en stor træningsindsats.
Inden det gik så galt, havde GSF haft 8 løbere på isen, som havde gjort det rigtigt godt.
Fremhæves skal Sofie Jensen, der vandt bronze i Springs K-Older, Karoline Saldern Müller, sølv i Novice K1 -Older, Mie Søgaard, bronze i junior damer K1 og ikke mindst Keiran Araza, der tog guldet i senior herrer K2.
Keiran er tidligere senior Danmarksmester, men stoppede som aktiv mesterskabsløber med udgangen af sidste sæson. Han er fortsat træner i GSF og havde ved friløbskonkurrencen valgt at stille op i Senior herrer K2-rækken. Keiran leverede udover egen, forrygende koreografi til musik af Michael Jackson nogle superflotte triple-spring. Hans comeback var desværre samtidig hans absolut sidste konkurrence, så klubkammerater og kolleger benyttede, da han havde afsluttet programmet, lejligheden til at kaste en sand regn af plysbamser og andre gaver ud på isen – en verdensmester værdigt. Keiran skulle have skøjtet programmet igen som opvisning forud for søndagens præmieoverrækkelse.
Når ismaskinen og isen forhåbentligt meget snart er brugbar igen, skal alle GSF-løberne forberede årets afslutningsshow, som i år har temaet ”GSF har talent” og opføres 3 gange den 24. marts. Formiddag og eftermiddag for børnehaver og skoler og kl. 18 for familie, venner og andre interesserede.

Gladsaxes mesterskabsløbere har heldigvis en konkurrence mere, inden sæsonen er helt slut, nemlig den internationale klubkonkurrence Skate Copenhagen i Hvidovre 1.-2. april.

Gladsaxes resultater i Friløbskonkurrencen og Grand-prix-finalen:
Springs K-Older (11-12 år):
Sofie Jensen, bronze
Cecilie AdeleTheisen, nr. 6

Springs K-Y (10-11 år):
Marie Saldern Müller, nr. 4
Clara Diekelmann, nr. 18

Novice, K1-O (13-14 år):
Karoline Saldern Müller, sølv

Junior K1, damer:
Mie Søgaard, bronze

Senior K1, damer:
Christina Wind, nr. 5

Senior K2, herrer:
Keiran Araza, guld

Grand prix-resultatet:
Novice M, piger:
Pernille Mingon Olsen, nr. 6

Junior M, damer:
Camilla Grue, nr. 2

Junior M, herrer:
Linus Colmor Jepsen, nr. 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top