Gode præstationer trods tung træning
Svømmere forbereder sig til Danish Open

Forberedelserne var langt fra perfekte, men svømmerne fra Gladsaxe klarede sig ganske fornuftigt, da de stillede op ved de østdanske mesterskaber i Ballerup.
De fleste af svømmerne har indstillet deres sigtekorn på Danish Open i starten af april som værende det stævne, hvor de skal toppe i foråret. Et par af svømmerne vil forsøge at kvalificere sig til internationale mesterskaber. Derfor var der ingen af svømmerne, som toppede deres form.
De er inde i en periode med ganske hård og tung træning og var lige vendt hjem fra en to ugers træningslejr i Spanien.
Alligevel satte flere juniorsvømmere nye personlig bedste tider på både korte og længere distancer og det blev også til 11 finaler og en guldmedalje til Rasmus Steenberg i 50m bryst for junior og en sølvmedalje til Amanda Højbjerg i 100m fri for senior.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top