annonce
Godt år for Dagli´Brugsen Mørkhøj
Lokalbrugsen-06-12-17.jpg
Formanden Jens Lindblom gennemgik nogle af årets initiativer og fortalte, at bestyrelsen vil forsøge at være til stede i butikken, så kunderne kan få hjælp med deres app. Foto: Kaj Bonne.
Koncept 2016 har skabt kraftig vækst i omsætningen

Der er god gang i omsætningen i Dagli´Brugsen i Mørkhøj.
Det nævnte uddeler Casper Andersen i sin beretning på årsmødet.
Casper Andersen kom også ind på nye tiltag såsom pakker fra GLS – og muligheden af at få sin medicin leveret til afhentning i butikken. Han nævnte også den nye medlemsapp, og de muligheder det giver.
Formanden Jens Lindblom havde indledt med at omtale 150- året for brugsbevægelsens tilblivelse i Thisted og han omtalte diverse arrangementer som Coop fra centralt hold havde haft gang i – herunder en mængde retrovarer i forbindelse med jubilæet. Omtalte Coops nye medlemsprogram som den helt store satsning i 2016 og især den nye medlems app som man forventede sig meget af og som allerede er på vej til at blive en stor succes. Han viste ved hjælp af film, hvordan den fungerer. Jens Lindblom kom også ind på Coop Bank, som er tæt på at have rundet 100.000 kunder.
Der var efterfølgende flere spørgsmål omkring den ny medlems- app fra de kunder som ikke har mulighed for at benytte PC eller telefon.
Under punktet valg til bestyrelsen var der genvalg til Anna Svanberg – Bente Lindblom og Jens Lindblom
Laila Brændstrup ønskede ikke genvalg, som nyt medlem valgtes Birte Pedersen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top