GSF vandt 13 medaljer og klubpokalen for Sjælland
skøjte.jpg
Tre danske juniorherrer: Tre danske juniorer til the Nordics på Island – fra venstre Nikolaj fra FSF, Frederikshavn, Linus, GSF og Daniel, Frederikshavn. Foto: Privat.
Imponerende indsats af kunstskøjteløbere ved Funskate-finalen i Odense

Både breddeløberne og en enkelt af GSFs eliteløbere har været i vælten i denne weekend.

Funskateløberne var til årets funskatefinale i Odense og kom hjem med super fine resultater

GSF opnåede masser af finalepladser, vandt hele 13 medaljer og blev vinder af Klubpokalen Sjælland ved finalen. Med weekendens flotte resultater placerede GSF sig i årets samlede resultat som næstbedste klub i Danmark.

Resultater for funskate free:

Tweens 1 Y: Celina Sedeno Saust, sølv, Tweens 1 0: Benedetta Esposito bronze.Tweens 2:Laura Marushak-Mortensen, guld, Elias Vergara, sølv.Teens 2: Laura Østerlyng, guld.Togs 2: Mariah Jordan, sølv, Anna S. Schmidt, bronze

Resultater for FunSkate Element:
Cubes 1 O: Benedetta Esposito, guld. Crystal 1: Nadia Aslam Plambeck, sølv, Elias Vergara, bronze

Crystal 3: Mariah Jordan, guld, Anna S. Schmidt, sølv. Show: Step Up -holdet, guld

GSF var i weekenden også repræsenteret ved de nordiske mesterskaber, The Nordics, på Island.

Gladsaxes Linus Colmor Jepsen deltog for første gang ved en international konkurrence i rækken junior herrer. Han var i selskab med 2 andre unge, danske juniorherrer oppe imod dygtige løbere fra stærke skøjtenationer som Finland og Sverige

Det gik ikke optimalt for Linus, som ved tidligere konkurrencer har opnået højere tekniske point, men han fik vist både fine dobbelt Axel’er og sprang triple Salchow i både sit korte og lange program. Han fik gode komponenter (karaktererne for bl.a. skating skills og performance) og placerede sig på en 7. plads.

I den kommende weekend er GSF og Gladsaxe Skøjtehal vært for Dansk Skøjte Unions Friløbskonkurrence for alle landets konkurrence- og mesterskabsløbere. Det er sæsonens sidste DSU-konkurrence, hvor også årets grand-prix -finale for mesterskabsløberne afgøres. 3 af GSFs mesterskabsløbere har kvalificeret sig til grand prix-finalen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top