annonce
Håbløs boligplanlægning
-

Borgmesteren vil gerne have flere rækkehuse i Gladsaxe. Derfor har byrådet havde givet det store byggeprojekt ”Bagsværdlund” lov til en blanding af rækkehuse og lejligheder. Men kommunen havde åbenbart ikke rigtigt styr på projektet, for nu vil bygherren nemlig droppe rækkehusene.
Der er åbenbart flere penge i lejligheder, og derfor skal nogle af de planlagte rækkehuse sløjfes.
På Bagsværdlunds hjemmeside fremgår det ellers, at netop rækkehusene er eftertragtede. De er snart udsolgt, mens der stadig er en del ledige lejligheder.
Mig bekendt er der også stadig en del ledige lejligheder midt i Bagsværd i det nybyggede ”Henriksgården”. De lejligheder kan ikke sælges og må i stedet lejes ud.
Når kommunen nu har så lidt styr på sagerne, så er det nye forslag til Kommuneplan mildest talt stærkt bekymrende. Her går Socialdemokratiets ledelse til angreb på vores villakvarterer. Planen er at mase en masse rækkehuse – i to etager – ind mellem de eksisterende huse i villakvartererne.
Det er en rigtig dårlig ide. Faktisk helt ualmindelig dårlig. Folk kommer til at døje med indblik i både stuer og haver. Og bliver det overhovedet til rækkehuse – eller bliver det som med Bagsværdlund pludselig til kedelige blokke med lejligheder midt i villakvartererne?
Det er bittert, at flertallet i byrådet ikke gør sig mere umage med udviklingen af Bagsværd. Det har byen fortjent.

Martin Skou Heidemann
Venstre
Søhuse 1, Bagsværd

1 kommentar om “Håbløs boligplanlægning”

  1. Søren Christensen siger:

    Alle kan ha sin mening om hvorledes en by skal udvikle sig, men at lave et debatindlæg uden at undersøge sine kilder først, som er let tilgængelige på nettet er næppe seriøst.

    Martin Skou Heidemann skriver at der stadigvæk er en del lejligheder tilbage i Bagsværdlund, ved en hurtigt optælling i dag er der solgt 64 og 6 retur.

    Ligeledes skriver Martin Skou Heidemann, at at lejlighederne i Henriksgården “må” lejes ud – alt er solgt eller lejet ud. Hvorfor er det et problem om en lejlighed lejes eller købes ? blot nye borgere i byen ønsker at tilflytte.

    Jeg har på alle måder en fornemmelse at byen er søgt og liggetiden er kort, så måske står det ikke helt galt til i Bagsværd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top