Hvorfor må hjemmehjælpen ikke hente mad
-

Kære Karin Søjberg Holst
Jeg har med interesse læst artiklen i Gladsaxe Bladet 28. februar om dit møde på Seniorcenter Egegården med blandt andre Thyra Frank.
Ud fra artiklen kan læses i hvor høj grad maden på Seniorcenteret roses, og det er med god grund, idet min 97-årige mor, men stadig klare sig selv med hjælp fra kommunens hjemmepleje, altid har sat stor pris på den gode mad fra Seniorcenterets cafe.
Hun bor Klausdalsbrovej 205, og er altså nabo til Seniorcenteret.
Da hun var bedre til bens, hentede hun selv mad fra cafeen. Da bentøjet blev dårligere fik hun sin hjemmehjælpen – som da var privat – til at hente mad til hende hvilket højest tog 10 minutter, hvilket var hurtigere end hvis hjemmehjælpen selv skulle have lavet maden.
Så gik den private hjemmehjælp, som du nok ved konkurs og arbejdet overgik til kommunen.
Af årsager, som jeg ikke tror selv Vorherre har svar på, må den kommunale hjælp ikke hente mad fra cafeen. Vi prøvede så den kommunale madudbringning to gange – første og sidste. DET kan I simpelthen ikke være bekendt.
Heldigvis ligger der en slagter i Bagsværd som bringer middagsretter ud, og udbringningen er sågar gratis hvis man køber fire ad gangen, og det er god mad, så det har min mor benyttet sig af siden.
Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at høre hvorfor hjemmehjælpen ikke må hente den gode mad på cafeen til de ældre, som ikke selv kan?

Peter Harding Olsen
2880 Bagsværd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top